Polička

Deutsch

Nově v Poličce

Ulice Tylova

Začátkem prosince 2017 byla dokončena rekonstrukce ulice Tylova – žulová dlažba bez chodníků, výměna vodovodů.  Nainstalováno bude nové osvětlení. Akci realizovala od poloviny měsíce října firma Dlažba Vysoké Mýto s.r.o.  Příští rok budou stavební práce pokračovat v ulici Šaffova a Pálená.

Změny v plaveckém bazénu

Plavecký bazén v Poličce má nový venkovní prvek, který  nelze přehlédnout, a to modrý tobogán.  Předpokládaný termín pro spuštění provozu tobogánu je konec března 2018, vířivka ve vnitřních prostorách začne sloužit návštěvníkům poličského bazénu od ledna. Zahájení provozu vířivky pro veřejnost muselo být posunuto z důvodu schválení provozního řádu Krajskou hygienickou stanicí.

Chodník podél Synského rybníka

Dokončen je nový chodník po hrázi Synského rybníka, ten je posunut dále od rybníka mezi stromy, povrch tvoří velkoplošná dlažba shodná s chodníkem na náměstí.  Zcela novým prvkem jsou dřevěné lavičky, které chodník doplňují po obou stranách.

Vložil Šauerová Naděžda (15.12.2017), přečteno 1134x

Právě procházíte: