Město Polička

Zastupitelstvo a Rada města

Usnesení přijatá na 6. schůzi Rady města Poličky konané dne 25. února 2019

RM rozhoduje o výběru dodavatele zadávacího řízení k veřejné zakázce „Pořízení nového vyvážecího vleku a štípacího stroje - 1. část veřejné zakázky (vyvážecí vlek)“ takto: vybraným dodavatelem je firma AGROCENTRUM ZS, s.r.o., se sídlem Měřín, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje uzavření kupní smlouvy na veřejnou zakázku „Pořízení nového vyvážecího vleku a štípacího stroje -1. část veřejné zakázky (vyvážecí vlek)“ s vybraným dodavatelem AGROCENTRUM ZS, s.r.o., se sídlem Měřín, dle důvodové zprávy.

RM rozhoduje o výběru dodavatele zadávacího řízení k veřejné zakázce „Pořízení nového vyvážecího vleku a štípacího stroje - 2. část veřejné zakázky (štípací stroj)“ takto: vybraným dodavatelem je firma P & L, spol. s r.o., se sídlem Biskupice, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje uzavření kupní smlouvy na veřejnou zakázku „Pořízení nového vyvážecího vleku a štípacího stroje - 2. část veřejné zakázky (štípací stroj)“ s vybraným dodavatelem P & L, spol. s r.o., se sídlem Biskupice, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje smlouvu o vypořádání závazků akce „Rekonstrukce domu č.p. 491 na ulici 9. května v Poličce pro účely  sociálního bydlení“ s  PP-GROUP.cz s.r.o., se sídlem Proseč, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje smlouvu o vypořádání závazků akce „Zajištění služeb autorského dozoru na akci „Rekonstrukce domu č.p. 491 na ulici 9. května v Poličce pro účely  sociálního bydlení“ s Ing. arch. Jitkou Bidlovou, Ph.D., Polička,  dle důvodové zprávy.

 

Usnesení RM  Polička zveřejňovaná dálkovým přístupem  obsahují   text   upravený tak, že jsou odstraněna jména a osobní údaje fyzických osob a další údaje, které zákon neumožňuje uveřejňovat (tzv. anonymizovaný text);  originální text je k dispozici  v kanceláři sekretariátu starosty a místostarosty.

 

 

Přílohy

Zastupitelstvo

Pozvánka na zasedání Zastupitelstva města Poličky dne 25. 4. 2024

více... Živý přenos

Usnesení

Schválený plán zasedání Zastupitelstva

pro 2024 takto: 22. 2. 2024; 25. 4. 2024; 13. 6. 2024; 12. 9. 2024; 17. 10. 2024; 12. 12. 2024. Začátek zasedání je od 17 hodin.