Město Polička

Zastupitelstvo a Rada města

Zobrazujete archivní informace

Usnesení přijatá na 5. schůzi Rady města Poličky konané dne 8. března 2021

RM jmenuje členy komise pro otevírání obálek s nabídkami, pro posouzení a hodnocení nabídek na veřejnou zakázku „Restaurování omítek a barevných vrstev štukové výzdoby ve vestibulu 2. NP radnice v Poličce“ ve složení dle důvodové zprávy.

RM jmenuje členy komise pro otevírání obálek s nabídkami, pro posouzení a hodnocení nabídek na veřejnou zakázku „Městské hradby v Poličce, části úseků SO21 a SO22 - stavební úpravy“ ve složení dle důvodové zprávy.

RM jmenuje členy komise pro otevírání obálek s nabídkami, pro posouzení a hodnocení nabídek na veřejnou zakázku „Výměna svítidel veřejného osvětlení v Poličce - III. etapa“ ve složení dle důvodové zprávy.

RM schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo se společností Společnost TDI Bezručova Polička - SaM, MADOS a STAVITELSTVÍ TRYNKL, se sídlem Litomyšl, vedoucí společník SaM silnice a mosty Litomyšl a.s., se sídlem Litomyšl, na akci „III. etapa infrastruktury lok. Bezručova v Poličce“, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje dohodu o přípoloži sítě elektronických komunikací v rámci akce „Cyklostezka k Masokombinátu v Poličce“ se společností PODA a.s., se sídlem Ostrava, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje darovací smlouvu se společností TISKÁRNA POLIČKA, s. r. o., se sídlem Brno, jejímž předmětem je ochranná známka „JITŘENKA“, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje jako zhotovitele zakázky „Oprava statiky hradeb v areálu hradu Svojanov“ Lukáše Novotného, se sídlem Třebětín, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje uzavření smlouvy o dílo na akci „Oprava statiky hradeb v areálu hradu Svojanov“ s panem Lukášem Novotným, se sídlem Třebětín, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje termín pro podání žádostí o přijetí dětí k předškolnímu vzdělávání v mateřských školách zřízených městem Polička pro školní rok 2021/2022 ve dnech 10. - 13. 5. 2021 dle důvodové zprávy.

RM schvaluje smlouvu o dílo na zpracování projektové dokumentace na rekonstrukci technologie strojovny chlazení na zimním stadionu v Poličce se společností Energo Choceň, s.r.o., se sídlem Choceň,  dle důvodové zprávy.

RM schvaluje smlouvu o provozování Turistického informačního centra města Poličky s KOTOUR – INFO s. r. o., se sídlem Polička, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o provozování Turistického informačního centra města Poličky s KOTOUR – INFO s. r. o., se sídlem Polička, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene – služebnosti na p. p. č. 1416 v k.ú. Široký Důl, v rozsahu dle geometrického plánu č. 482-373/2019, mezi městem Poličkou, jako oprávněným a obcí Široký Důl, jako povinným, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo na veřejnou zakázku „Ošetření a kácení stromů Lezník 2021“ s panem Matějem Nešťákem, se sídlem Strachujov, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene – služebnosti a dohody o umístění stavby č. „IE-12-2008937/VB/01, Polička, Hegerova 178, škody - snesení“ a následné uzavření vlastní smlouvy o zřízení služebnosti mezi městem Poličkou, jako povinným a ČEZ Distribuce, a.s., se sídlem Děčín, jako oprávněným z věcného břemene, dle důvodové zprávy.

RM schvaluje uzavření smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene – služebnosti na stavbu „REKO MS Polička Havlíčkova 254, číslo stavby 7700103336“ a následné uzavření vlastní smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městem Poličkou, jako povinným a společností GasNet, s.r.o., se sídlem Ústí nad Labem, jako oprávněným, dle důvodové zprávy.

RM doporučuje ZM schválit uzavření smlouvy o bezúplatném převodu vlastnického práva k majetku č.01/21/HSYM-BP k podílu na pozemku p.č. 5995/8 ve výši 1/16 v k.ú. Polička mezi ČR - Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Praha, jako převodcem a městem Poličkou, jako nabyvatelem, dle důvodové zprávy.

Usnesení RM  Polička zveřejňovaná dálkovým přístupem  obsahují   text   upravený tak, že jsou odstraněna jména a osobní údaje fyzických osob a další údaje, které zákon neumožňuje uveřejňovat (tzv. anonymizovaný text);  originální text je k dispozici  v kanceláři sekretariátu starosty a místostarosty.                                              

Přílohy

Zastupitelstvo

Pozvánka na zasedání Zastupitelstva města Poličky dne 4. 4. 2024

více... Živý přenos

Usnesení

Schválený plán zasedání Zastupitelstva

pro 2024 takto: 22. 2. 2024; 25. 4. 2024; 13. 6. 2024; 12. 9. 2024; 17. 10. 2024; 12. 12. 2024. Začátek zasedání je od 17 hodin.