Město Polička

Program Tylova domu - leden 2024

Vážení diváci a příznivci Tylova domu,

v neděli 7. ledna v 19 hodin společně přivítáme nový rok koncertem Moniky Absolonové za doprovodu pianisty Ondřeje Hájka a sboristů Andrey Holé a Ondřeje Izdného. Těšit se můžete na důvěrně známé vánoční písně a také na skladby z muzikálových představení, kterých se držitelka Cen Thálie zhostila nejen na pražských divadelních prknech.

Pro děti je ve středu 17. ledna v 16 hodin na programu činoherní hudební pohádka Stolování, se kterou do Poličky zavítá Divadlo z Truhlice ze Zlína.

Předplatné na jarní divadelní cyklus 2024 a na koncertní cyklus Klasická hudba a MY 2024 bude možné zakoupit v kanceláři Tylova domu od 8. do 26. ledna. Jarní abonmá zahájí 17. března Simona Stašová a Svatopluk Skopal v hlavních rolích slavné tragikomedie Filumena Marturano, která patří k tomu nejlepšímu z italské tvorby. Více informací k předplatnému naleznete na našich webových stránkách.

V lednu v kině Tylova domu uvidíte české i zahraniční filmy různých žánrů. Na programu najdete válečný snímek Napoleon, pokračování francouzského historického filmu Tři mušketýři: Milady, české drama Tancuj Matyldo, slovenskou pohádku Perinbaba a dva světy, rodinný dobrodružný film Wonka a další. Kompletní program kina Tylova domu a informace k permanentní vstupence naleznete na našich webových stránkách v sekci Kino.

Od poloviny ledna opět otevíráme kurzy a kroužky v Tylově domě. Ve čtvrtek 25. ledna v 18 hodin zahájíme Kurz tance pro pokročilé, který je určen pro absolventy Základního kurzu tance a společenské výchovy. Přihlášení do kurzu pro pokročilé je možné až do 12. ledna 2024 nebo do naplnění kapacity 35 tanečních párů.

Elektronické vstupenky zakoupíte přes naše webové stránky www.tyluvdumpolicka.cz, kde také naleznete kulturní kalendář Tylova domu a veškeré další informace. Programovou nabídku pravidelně zveřejňujeme také na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Milí diváci, přejeme vám krásné kulturní zážitky a těšíme se na vaši návštěvu!

Tým Tylova domu