Město Polička

Výstavba optické sítě

Vážení občané města Poličky,

dovolujeme si Vás informovat o připravované výstavbě společné optické sítě elektronických komunikací společnosti T-Mobile Česká republika, a.s. a Vodafone Czech Republic a.s. ve vyznačených částech města. Veškeré náklady spojené s výstavbou optické sítě hradí v plném rozsahu společnost T-Mobile Česká republika, a.s. a Vodafone a po dokončení samotné výstavby optické sítě budete mít možnost, využívat optický vysokorychlostní internet a interaktivní televizi, s pestrou nabídkou TV programů.

V průběhu roku 2024 byl náš záměr projednaný a schválený zástupci vedení města Poličky, aktuálně zajišťujeme vyjádření jednotlivých vlastníků, zda budou chtít svou nemovitost bezplatně na danou metropolitní optickou síť připojit.

Výstavba optické přípojky není v žádném případě závazně provázaná s budoucím odběrem služeb T-Mobile Česká republika, a.s. a Vodafone. Po dokončení samotné výstavby bude rozhodnutí o využití některé z případných koncových služeb, poskytovaných společností T-Mobile Česká republika, a.s. a Vodafone, výhradně na obyvatelích jednotlivých bytových jednotek či rodinných domů. V období 3. čtvrtletí 2024 Vás bude osobně kontaktovat zástupce realizační společnosti LOSKY, s.r.o. (projekční společnost a partner společnosti T-Mobile Česká republika), se žádostí o souhlas s umístěním optické přípojky, v jednotlivých bytových a rodinných domech.

 

Děkujeme za Vaší spolupráci.

Ing. Jakub Jánský

Vedoucí obchodního oddělení LOSKY, s.r.o.

j.jansky@losky.cz