Město Polička

Colour Meeting 2016

22. - 23. 7. 2016

Po podzimním účtování, dodělávkách a hlavně rozesílání grantových žádostí o peníze na další ročník to z jara zase přišlo: obálky s výsledky a vyjádření komisí. Vypadá to, že se vloni líbilo, letos bude zase, děkujeme!...ale o víkend později, Dušanovi se prý budou lépe vybírat kapely. Přece jen loví v trochu jiných a hlavně zahraničních vodách, aby to u poličského rybníka pak stálo za to!

Vše je domluveno, sejdeme se v parku u hradeb: pódium, zvukaři, bar, kuchyň, koutek pro děcka - tak, jak nás/vás to baví. Navíc postavíme hudební stan, další prostor pro nové zážitky.

A na koho se můžete těšit /kromě nás, pořadatelů/? V poličském parku /pak taky na festivalu v Glastonbury/ uslyšíte MYDY RABYCAD- českou mládež, která má už teď světový zvuk. V pátek mimo jiné i Výsměch?, LELEK /Polsko/ nebo JUSTINA LAVASHE, výborného britského muzikanta žijícího v Praze. V sobotu třeba PONK, kteří dostali letos Anděla, MIRAMUNDO, brazilské světoběžníky, Ado Juráčka, Michala Bystrova nebo DŽAMBO AGUŠEVI ORKESTAR. Hodně se těšíme na MANU DELAGO HANDMADE  a jejich teprve druhý koncert v Čechách. Znáte perkusní nástroj Hang? Přijďte a poznáte! Nebude chybět páteční “otevírák” - divadlo na náměstí a sobotní program pro děti: divadélka u hradeb a Nešišlej!.

Čtvrtý červencový víkend si zakroužkujte v diáři, rodiče seberte děti a děti vezměte rodiče a přijdťe za námi do poličského parku. Těšíme se!

Děkujeme Městu Polička, Ministerstvu kultury, Státnímu fondu a Pardubickému kraji za podporu, stejně tak všem sponzorům a dobrovolníkům za finanční i lidskou pomoc.

www.colourmeeting.cz / www.facebook.cz/colourmeeting

 

 

Přílohy

343 kB