Město Polička

Červencový COLOUR MEETING ve znamení jedniček

Druhý červencový víkend, tedy 11. – 12. 7., se v poličském parku u hradeb uskuteční 11. ročník rodinného festivalu Colour Meeting. Tradičně nabízí bohatý program, který vedle rozmanitých tuzemských i zahraničních kapel zahrnuje i divadelní představení, workshopy a dílny. Návštěvníci se mohou těšit na kubánské rytmy, maďarský temperament, hiphop i šanson.
 

Festival zahájí na Palackého náměstí v pátek odpoledne divadlo Noriho Sawy pouličním představením VLKORYB, které je jedinečné nejen šestimetrovou loutkou, ale také propojením divadla, akrobacie a hudby. Páteční hudební program v areálu festivalu v parku zahájí svitavská kapela DO VĚTRU, následovat bude písničkář Mirek Kemel se svým známějším kamarádem hercem Vladimírem Javorským. Zahraniční hvězdou večera bude temperamentní JARO MILKO s kapelou CUBALCANICS, kteří rozezní areál směsicí kubánských a balkánských rytmů. Po letech se na Colour Meeting vrací také tuzemská legenda TRABAND!
 

Sobotní program začne ve dvě hodiny prvním ze tří divadelních představení nejen pro děti. Hudební scéna představí polskou vycházející hvězdu MOSAIC a uhrančivé české duo KIESLOWSKI, které připravuje s J. P. Muchowem novou desku Mezi lopatky. Večer rozjedou ve velké stylu hiphopoví bardi s Katem v čele – PRAGO UNION a CHAMPION SOUND následovaní maďarskými SÖNDÖRGÖ, kteří představují to nejlepší, co současná world music nabízí.
 

Colour Meeting je nevšední a zajímavý nejen hudební nabídkou, ale také atmosférou a komfortem, který návštěvníkům připravují desítky dobrovolníků. Nechybí dětský koutek, domácí kuchyně, kde umělohmotné talíře a kelímky naopak (naštěstí) chybí, pohodová čajovna a prostředí příznivé všem věkovým kategoriím.  Přijďte se přesvědčit sami…vstupné na celý víkend pořídíte za 214,-, děti do 140cm a držitelé ZTP mají vstup zdarma.
http://www.colourmeeting.cz/